צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
פיצה שוקולד עם בצק חמאת בוטנים
עוד לא נתקלנו בילדים שלא אוהבים פיצה, אז למה שהם לא יאהבו פיצת שוקולד עם קראסט חמאת בוטנים? מה עם תוספות אתם תוהים? תתפרעו: סוכריות, עדשים, מרשמלו, שוקולד צ'יפס או כל מה שאוהבים אצלכם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 27/04/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לקראסט (תבנית בקוטר 20 ס"מ):
כוס חמאת בוטנים
1 ביצה
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום (אפשר להחליף בעוד חצי כוס של סוכר לבן)
כפית תמצית וניל
לרוטב:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שמנת מתוקה
תוספות:
איזה ממתק שרוצים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-150 מעלות.
2 מכינים את הקראסט: מערבבים חמאת בוטנים, ביצה, וניל, סוכר לבן וסוכר חום. מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות (בתום האפייה הקראסט ישקע במרכז). מוציאים מהתנור ומצננים.
4 מכינים את הרוטב: ממיסים ביחד במיקרו שוקולד ושמנת. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד וחלק. שופכים את הקרם לתוך הגומה שבמרכז הקראסט ומיישרים.
5 מכניסים להתייצבות המקרר.
6 מקשטים בממתקים וזוללים.