צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
סופלה שוקולד פרווה כשר לפסח
גם כשר לפסח, גם לא חלבי, גם מוכן בחצי שעה וגם טעים? אנחנו מרגישים שהצלחנו לנצח את העולם בנוק אאוט. עכשיו רק נשאר להכין את הארוחה עצמה
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 31/03/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (10 מנות):
300 גרם שוקולד מריר
120 גרם מרגרינה
2 כפות גדושות סוכר
4 ביצים
כף שטוחה קמח תופח כשר לפסח
כף ברנדי
אופציה למילוי: טראפלס שוקולד או קוביות שוקולד חלב או לבן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים את השוקולד והמרגרינה על בן מארי או במיקרו, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
3 מקציפים את הביצים בקערת המיקסר כ-5 דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים קמח ומערבבים קלות.
4 מערבבים פנימה את תערובת השוקולד בתנועות קיפול ומוסיפים את הברנדי.
5 מחלקים את התערובת בין ספלים עמידים בחום, וממלאים עד 3/4 מגובה הספל. אם רוצים - מניחים מלמעלה טראפל או קוביית שוקולד ולוחצים קלות פנימה.
7 אופים כ-10-12 דקות, עד שהסופלה עולה ונסדק מלמעלה. הפנים צריך להישאר קצת רך. מגישים חם או פושר.
לבלוג של שרית - מיס פטל