אוכל

עוגת פיצוחים ב-10 דקות עבודה

שקדים, צימוקים, פקאנים, קקאו ועוד לא מעט הפתעות מחכות לכם בתוך העוגה הנהדרת הזאת. תתחילו עכשיו, ובתוך פחות משעה (כולל אפייה ואפילו צינון) היא תחכה לכם על השולחן

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 02/08/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 119 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

4 ביצים

שלושת רבעי כוס סוכר

כוס יוגורט בטעם טבעי

שלושת רבעי כוס שמן קנולה

2 כוסות קמח תופח

לתערובת הפיצוחים:

2 כפות קקאו

חצי כוס פקאן מסוכר קצוץ

חצי כוס שקדים לא קלויים קצוצים

3 כפות סוכר חום

כפית קינמון

3 כפות קוקוס

4 כפות צימוקים

לעיטור:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (מתחילים עם ביצה אחת ומוסיפים את השאר בהדרגה). מוסיפים יוגורט ושמן קנולה ומקציפים.

2 מקפלים את הקמח התופח לתוך התערובת ונזהרים לא לערבב יותר מדי.

3 מערבבים את כל הפיצוחים בקערה.

4 מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים מחצית מהבלילה. מפזרים מחצית מתערובת הפיצוחים, שופכים את יתר הבלילה ומפזרים מעל את החצי השני של הפיצוחים.

5 אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.