צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
בראוניז שוקולית על שיפוד
מחפשים דרך לגוון את עוגת השוקולד הרגילה? נסו את הבראוניז האלה, הרכים והטעימים, שבצורת ההגשה הנכונה הופכים לחטיף המתוק המושלם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 24/11/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר לבן
1/4 כפית מלח
3 ביצים
כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
3/4 כוס שוקולית לאפייה
1/2 כוס יוגורט
שיפודי עץ
פירות, לפי העונה
מרשמלו באיזה צורה וצבע שאוהבים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכניסים את החמאה לקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
3 מוסיפים מלח וביצים ומערבבים היטב עד שהביצים נטמעות ומתקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים קמח, שוקולית לאפייה ויוגורט ומאחדים בעדינות בתנועות קיפול.
5 מרפדים תבנית 20 על 30 ס"מ בנייר אפייה, שופכים את התערובת ואופים 30-35 דקות, עד שמתייצב. מצננים וחותכים לריבועים, או קורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות.
6 נועצים בכל שיפוד בראוני, פרי ומרשמלו, ומגישים.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל