צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוגת שוקולד חמה
עוגת שוקולד חמימה ומהממת - מוצקה מבחוץ, רכה ונוזלית מבפנים. חייבים גלידה ליד? אנחנו אומרים לכו על זה
אביבה פיבקו | mako אוכל
| פורסם 20/09/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (7 מנות):
210 גרם חמאה
210 גרם שוקולד מריר באיכות טובה
7 ביצים
250 גרם סוכר (1/4 -1 כוסות)
120 גרם קמח (1 כוס של 200 מ"ל)
5 כפות קקאו
אופן ההכנה:
1 ממיסים את החמאה עם השוקולד בבן מארי (סיר על סיר עם מים חמים).
2 מצננים מעט, מוסיפים את הביצים והסוכר, ומקציפים בעזרת מיקסר.
3 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
4 מעבירים לתבניות אישיות בקוטר 7 ס"מ וגובה 4-5 ס"מ משומנות מעט.
5 אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. מגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!