אוכל
צילום׃ רונן מנגן, רולדין

עוגיות קוקוס מונצ'לו

עוגיות קלילות, מעודנות וכשרות לפסח

| רולדין | פורסם 21/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

470 גרם סוכר (2 + 1/3 כוסות)
7 חלבונים
280 גרם קוקוס טחון (2 + 3/4 כוסות)
2 כפיות גרם גרדת לימון (מ -1 לימון קטן)
2 טיפות תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 טורפים מעל בן מארי את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר.

3 מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה).

4 מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה.

5 מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות.

6 מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל 170 מעלות.

7 אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר.

>> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג.