אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

עוגיות סבלה צרפתיות

בעלות טקסטורה פירורית ונימוחה

מאיר דנון | "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה | פורסם 31/08/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.2 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

80 גרם חלמונים
160 גרם סוכר
160 גרם חמאה רכה (עדיף צרפתית)
225 גרם קמח
15 גרם אבקת אפייה
5 גרם מלח

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום של 160 מעלות 1. טורפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים את החמאה. 2. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. 3. מניחים במקרר למנוחה . 4. מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ ויוצרים עיגולים. עם הבוהן יוצרים שקע במרכז העיגולים לקבלת צורה יפה. 5. אופים על גבי נייר אפייה בחום 120-160 מעלות עד שמזהיב . 6. מניחים להתקרר ומגישים .