יח``צ׃ יחסי ציבור
עוגיות סבלה צרפתיות
בעלות טקסטורה פירורית ונימוחה
מאיר דנון | "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
| פורסם 31/08/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
80 גרם חלמונים
160 גרם סוכר
160 גרם חמאה רכה (עדיף צרפתית)
225 גרם קמח
15 גרם אבקת אפייה
5 גרם מלח
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 160 מעלות 1. טורפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים את החמאה. 2. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. 3. מניחים במקרר למנוחה . 4. מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ ויוצרים עיגולים. עם הבוהן יוצרים שקע במרכז העיגולים לקבלת צורה יפה. 5. אופים על גבי נייר אפייה בחום 120-160 מעלות עד שמזהיב . 6. מניחים להתקרר ומגישים .