צילום׃ יחסי ציבור
בלונדיז עם פצפוצי שוקולד
התשובה הבלונדינית לבראוניז: חיתוכיות בהירות מתוקות מתוקות, בלי קמצוץ גלוטן
עינת מזור בקר | mako אוכל
| פורסם 23/02/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (16 מנות):
2 כוסות תערובת קמח מוכנה ללא גלוטן
½ כוס קמח טפיוקה
½ כפית קסנטאן גאם
2 כפיות שטוחות אבקת אפייה
קורט מלח
½ כוס שמן צמחי
½ כוס סוכר
½ כוס סוכר דמררה
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים
120 גרם פצפוצי שוקולד
¼ כוס מים, לפי מידת הצורך
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית מרובעת של בראוניז.
2 מנפים ומערבבים בקערה את הקמחים,הקסנטאן גהם, אבקת האפייה והמלח. בקערה שנייה מערבבים את השמן, הסוכר, תמצית הווניל והביצים.
3 מערבבים את קערת הנוזלים עם קערת החומרים היבשים לבלילה אחידה ומוסיפים את השוקולד. אם הבלילה יבשה, מוסיפים ¼ כוס מים. מעבירים את הבלילה לתבנית ומישרים בעזרת סכין משומנת.
4 אופים במרכז התנור למשך כ-30 דקות עד להזהבה. מקררים מחוץ לתנור כ-20 דקות וחותכים לריבועים.
שפית עינת מזור היא בעלת סטודיו קולינרי The allergy free chef
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!