אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

בלונדיז עם פצפוצי שוקולד

התשובה הבלונדינית לבראוניז: חיתוכיות בהירות מתוקות מתוקות, בלי קמצוץ גלוטן

עינת מזור בקר | mako אוכל | פורסם 23/02/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

2 כוסות תערובת קמח מוכנה ללא גלוטן

½ כוס קמח טפיוקה

½ כפית קסנטאן גאם

2 כפיות שטוחות אבקת אפייה

קורט מלח

½ כוס שמן צמחי

½ כוס סוכר

½ כוס סוכר דמררה

2 כפיות תמצית וניל

2 ביצים

120 גרם פצפוצי שוקולד

¼ כוס מים, לפי מידת הצורך

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית מרובעת של בראוניז.

2 מנפים ומערבבים בקערה את הקמחים,הקסנטאן גהם, אבקת האפייה והמלח. בקערה שנייה מערבבים את השמן, הסוכר, תמצית הווניל והביצים.

3 מערבבים את קערת הנוזלים עם קערת החומרים היבשים לבלילה אחידה ומוסיפים את השוקולד. אם הבלילה יבשה, מוסיפים ¼ כוס מים. מעבירים את הבלילה לתבנית ומישרים בעזרת סכין משומנת.

4 אופים במרכז התנור למשך כ-30 דקות עד להזהבה. מקררים מחוץ לתנור כ-20 דקות וחותכים לריבועים.

 שפית עינת מזור היא בעלת סטודיו קולינרי The allergy free chef

 הכנתם? ספרו לנו איך יצא!