אוכל
צילום׃ נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו

טארט שוקולד ושמן זית של מיקי שמו

כשמדברים איתנו על עיגולים של שמחה, אנחנו מדמיינים בדיוק את עיגולי טארט השוקולד האישיים האלה של מיקי שמו. קינוח מושלם שנשמח להכין תמיד, ועכשיו גם אתם יכולים

מיקי שמו | כולם אופים עכשיו | פורסם 20/04/16 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקלתית:

75 גרם חמאה רכה

75 גרם סוכר דמררה

75 גרם אבקת שקדים

60 גרם קמח

15 גרם קקאו

לקרמו שוקולד:

1 מכל שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר

50 גרם שמן זית פיקואל

25 גרם סוכר אינוורטי

15 גרם ג'לטין

לגלייז שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 במיקסר מערבבים את כל החומרים של הקלתית עד לאחידות.

2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי חצי ס"מ ומקררים.

3 קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ, אופים ב-160 מעלות כ-15 דקות ומצננים.

4 לקרמו שוקולד: מחממים את השמנת המתוקה ומוזגים על השוקולד. מערבבים עד לאחידות ומוסיפים את שמן הזית, הסוכר האינוורטי והג'לטין. מערבבים בעזרת מיקסר מוט. מוזגים לתבנית סיליקון שקעים קוטר 7 ס"מ ומקפיאים 3-4 שעות.

5 מכינים את גלייז השוקולד: מחממים את השמנת מתוקה ושופכים על השוקולד. מבלנדרים עד לאחידות.

6 להרכבת המנה: מחלצים את חצאי הקרמו ומניחים על רשת. מצפים בגלייז שוקולד ומניחים על גבי הקלתית.

>> תביאו עוד: עוגת שוקולד ואגוזים ללא סוכר

>> ועוד המון מאפים מתוקים ומלוחים בבייקרי שלנו