צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור
מאפינס שוקולד, אגוזים ושקדים
לא תאמינו כמה זה קל ומהיר להכין את העוגות הקטנות והאישיות האלו, בגירסה מיוחדת לט"ו בשבט
מוריס מונייר | מונייר פוד דיזיין
| פורסם 06/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
100 גרם חמאה
150 גרם סוכר
3 ביצים
200 גרם קמח
50 גרם שוקולד מריר
שברי אגוזים ושקדים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים בסיר את השוקולד.
3 בקערה נפרדת מערבבים יחד את החמאה, הסוכר, הביצים והקמח.
4 כאשר מתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השוקולד המומס ושברי האגוזים והשקדים.
5 מזליפים לתוך מנג'טים ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 7 דקות.
>> הנה עוד מאפינס שוקולד טעימים