אוכל
צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור

מאפינס שוקולד, אגוזים ושקדים

לא תאמינו כמה זה קל ומהיר להכין את העוגות הקטנות והאישיות האלו, בגירסה מיוחדת לט"ו בשבט

מוריס מונייר | מונייר פוד דיזיין | פורסם 06/01/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

100 גרם חמאה

150 גרם סוכר

3 ביצים

200 גרם קמח

50 גרם שוקולד מריר

שברי אגוזים ושקדים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 ממיסים בסיר את השוקולד.

3 בקערה נפרדת מערבבים יחד את החמאה, הסוכר, הביצים והקמח. 

4 כאשר מתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השוקולד המומס ושברי האגוזים והשקדים. 

5 מזליפים לתוך מנג'טים ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 7 דקות.

 

>> הנה עוד מאפינס שוקולד טעימים