צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור
עוגיות חמאה במילוי ריבת תות
עוגיות נימוחות ומפנקות בצורת לבבות ובמילוי מתוק במיוחד
| חטאים מתוקים
| פורסם 28/04/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
300 גרם קמח (2 כוסות ועוד 2 כפות)
200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
ביצה
שקית סוכר וניל
100 גרם אבקת סוכר
למילוי:
ריבת תות
לפיזור:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מעבדים את מרכיבי הבצק במעבד מזון רק עד לקבלת בצק חלק ומעבירים למקרר לכשעה.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עם חותכן לב. מכינים בשורה אחת לבבות רגילים ובשורה המקבילה שורת לבבות נוספת, שבהם קורצים עיגול קטן באמצע הלב.
4 מסדרים את העוגיות על נייר אפיה ואופים עד הזהבה, 8-9 דקות (זהירות, הן נאפות מהר). מניחים להן להצטנן.
5 מורחים על הלבבות השלמים מעט ריבת תות, מכסים בלבבות עם החור באמצע ומפזרים אבקת סוכר (החלק עם הריבה סופג את אבקת הסוכר ונשאר צבעוני ומבריק).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!