אוכל
צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור

עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

עוגיות נימוחות ומפנקות בצורת לבבות ובמילוי מתוק במיוחד

| חטאים מתוקים | פורסם 28/04/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 202 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

300 גרם קמח (2 כוסות ועוד 2 כפות)

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

ביצה

שקית סוכר וניל

100 גרם אבקת סוכר

למילוי:

ריבת תות

לפיזור:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מעבדים את מרכיבי הבצק במעבד מזון רק עד לקבלת בצק חלק ומעבירים למקרר לכשעה.

2 מחממים תנור ל-180 מעלות.

3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עם חותכן לב. מכינים בשורה אחת לבבות רגילים ובשורה המקבילה שורת לבבות נוספת, שבהם קורצים עיגול קטן באמצע הלב.

4 מסדרים את העוגיות על נייר אפיה ואופים עד הזהבה, 8-9 דקות (זהירות, הן נאפות מהר). מניחים להן להצטנן.

5 מורחים על הלבבות השלמים מעט ריבת תות, מכסים בלבבות עם החור באמצע ומפזרים אבקת סוכר (החלק עם הריבה סופג את אבקת הסוכר ונשאר צבעוני ומבריק).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!