אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

עוגת שוקולד נוגט עם אגוזי לוז

קינוח שוקולדי לח ועסיסי - פינוק מתוק ומלא אהבה

שמרית גולדברג | קיצ'נאייד אקססוריז | פורסם 14/07/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

200 גרם שוקולד מריר 60%
200 גרם חמאה
4 ביצים
1/2 כוס אבקת נוגט
2/3 כוס סוכר
5 כפות קמח תופח
50 גרם אגוזי לוז קלויים

אופן ההכנה:

1 ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה והשוקולד נמס.

2 מוסיפים לתערובת השוקולד אבקת נוגט ומערבבים היטב.

3 מקציפים במיקסר במהירות נמוכה ביצים שלמות וסוכר, מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת השוקולד לקציפת הביצים עד שהתערובת אחידה. לבסוף מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שנבלע בתערובת.

4 מפזרים על העוגה אגוזי לוז שבורים לחצי, אופים בחום בינוני (180 מעלות) כ-20 דקות.