צילום׃ יחסי ציבור
עוגת שוקולד נוגט עם אגוזי לוז
קינוח שוקולדי לח ועסיסי - פינוק מתוק ומלא אהבה
שמרית גולדברג | קיצ'נאייד אקססוריז
| פורסם 14/07/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (15 מנות):
200 גרם שוקולד מריר 60%
200 גרם חמאה
4 ביצים
1/2 כוס אבקת נוגט
2/3 כוס סוכר
5 כפות קמח תופח
50 גרם אגוזי לוז קלויים
אופן ההכנה:
1 ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה והשוקולד נמס.
2 מוסיפים לתערובת השוקולד אבקת נוגט ומערבבים היטב.
3 מקציפים במיקסר במהירות נמוכה ביצים שלמות וסוכר, מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת השוקולד לקציפת הביצים עד שהתערובת אחידה. לבסוף מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שנבלע בתערובת.
4 מפזרים על העוגה אגוזי לוז שבורים לחצי, אופים בחום בינוני (180 מעלות) כ-20 דקות.