אוכל
צילום׃ בועז לביא, לוטוס

בראוניז שוקולד בציפוי קרם לוטוס

ממתק שוקולד-עוגיות בצורת לבבות, שכיף להכין לאנשים שאוהבים. אחרי זה - הם בטוח יחזירו לכם אהבה

בועז לביא | לוטוס | פורסם 14/02/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבראוניז (תבנית מלבנית של 20 על 30):

200 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

כוס וחצי סוכר

3 ביצים

3 כפות קקאו

1 כוס קמח

1 כוס עוגיות לוטוס, שבורות גס

1/2 כוס אגוזים, שבורים גס

לקרם:

1/2 צנצנת ממרח לוטוס

1/4 כוס שמנת מתוקה חמימה

לעיטור:

פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה גדולה וחסינת חום את השוקולד, החמאה והסוכר וממיסים במיקרו.

 

2 מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד.

 

3 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים. לבסוף מוסיפים את שברי האגוזים ושברי עוגיות הלוטוס.

 

4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים כ-20 דקות בתנור שחומים מראש לחום של 170 מעלות. מוציאים, מצננים וקורצים לבבות.

 

5 מערבבים בקערה את השמנת החמימה וממרח הלוטוס. טורפים עד לקבלת קרם חלק. יוצקים מהקרם על הלבבות ומפזרים שוקולד.

 

>> והנה המתכונים של מקס ברנר לוולנטיינ'ז