צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוגיות חמאה בצורת לב
מתכון קל להכנה, לאוהבים בלבד. רק חצי שעה זמן עבודה
רינת צדוק | מאפיית לחמים
| פורסם 08/03/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
150 גרם חמאה קרה
20 גרם סוכר וניל (שקית)
70 גרם סוכר (1/3 כוס)
50 גרם חלמונים (2 יחידות)
160 גרם קמח (כוס+2 כפות)
כוס סוכר נוספת, לטבילה
אופן ההכנה:
1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר וניל וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
2 מוסיפים את החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה.
3 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד אחידות.
4 משטחים את הבצק בצורה ריבועית על נייר אפייה או ניילון נצמד, עוטפים ומניחים במקרר למינימום שעה.
5 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ (יש כאלה שהכי נוח להם לרדד בין שני ניירות אפייה).
6 קורצים לבבות בעזרת חותכן, טובלים בסוכר משני הכיוונים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7 אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!