צילום׃ istockphoto
עוגיות שוקולד צ'יפס
הדרך הכי קלה ומתוקה להרגיש אמריקה: כוס חלב קר וצלוחית של עוגיות עם הרבה פצפוצי שוקולד. אחחח, זה חיים!
שרית סלומון | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 03/07/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם חמאה רכה
שלושת רבעי כוס סוכר לבן
שלושת רבעי כוס סוכר חום
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2.5 כוסות קמח
כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
4 כוסות פצפוצי אורז
כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2 שמים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר ומערבלים לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך כדי ערבול.
3 מוסיפים את הווניל, הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבלים היטב.
4 מוסיפים את פצפוצי האורז ואת השוקולד צ'יפס, ומערבבים עם כף עץ.
5 יוצרים עוגיות קטנות בעזרת שתי כפיות, ומשטחים על תבנית משומנת עם רווח בין עוגייה לעוגייה (אפשרות נוספת: לסדר את העוגיות בתוך מנז'טים). אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק




