אוכל
צילום׃ istockphoto

עוגיות שוקולד צ'יפס

הדרך הכי קלה ומתוקה להרגיש אמריקה: כוס חלב קר וצלוחית של עוגיות עם הרבה פצפוצי שוקולד. אחחח, זה חיים!

שרית סלומון | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 03/07/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 237 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם חמאה רכה

שלושת רבעי כוס סוכר לבן

שלושת רבעי כוס סוכר חום

2 ביצים

2 כפיות תמצית וניל

2.5 כוסות קמח

כפית אבקת סודה לשתייה

קורט מלח

4 כוסות פצפוצי אורז

כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2 שמים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר ומערבלים לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך כדי ערבול.

3 מוסיפים את הווניל, הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבלים היטב.

4 מוסיפים את פצפוצי האורז ואת השוקולד צ'יפס, ומערבבים עם כף עץ.

5 יוצרים עוגיות קטנות בעזרת שתי כפיות, ומשטחים על תבנית משומנת עם רווח בין עוגייה לעוגייה (אפשרות נוספת: לסדר את העוגיות בתוך מנז'טים). אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.

>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק