אוכל
צילום׃ getty images

עוגת לימון יבשה עם גבינת מסקרפונה ופירות אדומים

עוגת קיץ לוהטת

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 03/06/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לעוגה

1 עוגת לימון יבשה מאורכת, קנויה
מעט חמאה לטיגון
400 גרם  גבינת מסקרפונה,
2 כפות אבקת סוכר
קליפה מגורדת מלימון אחד
כפית תמצית וניל
1 חבילה פירות אדומים מעורבים קפואים
1 סלסלת תותים חצויים

לסירופ סוכר

רבע כוס מים
3 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1 מטגנים 6 פרוסות עוגת לימון יבשה טיגון קל בחמאה. 2. מערבבים את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר, קליפה מלימון אחד וכפית תמצית וניל. 3. מכינים את הסירופ: מבשלים את הסוכר והמים כחמש דקות עד שמתקבל סירופ בהיר. 4. מבשלים את הפירות האדומים בסירופ דקה. מוסיפים מחצית מכמות התותים לעירבוב קל ומורידים מהאש. 5. שמים פרוסת עוגת לימון מטוגנת, על צלחות אישיות, שמים על כל אחד שתי כפות מסקרפונה, עליה מלוא הכף פירות אדומים עם סירופ שייזל סביב סביב .