צילום׃ Susie M. Eising, GettyImages IL
כיכר פירות
קינוח בריא, טעים וקל להכנה
עופרה ורן מ"תור הטבע" | ירוק
| פורסם 07/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
2 כוסות אגוזי מלך
¾ כוס צימוקים מושרים במים
7 כפות קמח מלא
1 כף אבקת אפיה
1 כף גדושה זרעי פשתן טחונים
2 כפות מים חמים
¼ כוס רכז מיץ תפוחים
אופן ההכנה:
1 לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולשמן תבנית מוארכת 30 ס"מ. 2. לערבב פשתן טחון עם מים חמים. 3. לערבב את כל המרכיבים היבשים ולהוסיף את הרטובים, כולל הפשתן. לערבב לעיסה רכה אך לא נוזלית. 4. להכניס לתבנית ולאפות כ-30 דק', עד שהעוגה משחימה קלות ומוצקה למגע.