אוכל

מאפינס אמריקאיים

עם פתיתי שוקולד לבן ואגוזים

גיל חובב | השף המעופף | פורסם 18/06/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שני שליש כוס קקאו
1 חבילה (2 וחצי כוסות) קמח תופח
1 שקית אבקת אפייה
1 וחצי כוסות סוכר
קורט מלח
1 כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס
1 כף תמצית וניל
שלושת רבעי כוס שמן תירס
שלושת רבעי כוס חלב
2 ביצים
200 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1 שמים קקאו קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח ואגוזים בקערת מיקסר ומערבבים. 2. מוסיפים וניל, שמן, חלב וביצים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה (לא לערבב יותר מדי!). 3. יוצקים לתבניות מאפינס משומנות ונועצים בעל מאפין 2-3 קוביות שוקולד לבן. 4. אופים עשרים דקות בחום של 180 מעלות. 5. כשהמאפינס מצטננים, אפשר לצקת מעל זיגוג שוקולד ולפזר סוכריות ו/או תלתלי שוקולד לבן.