אוכל
צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל

עוגת קוקוס וריבת חלב בחושה

רבע שעה, זה מה שהשקענו בהכנה של העוגה הזאת, ואלוהים כמה שהיא נתנה לנו בתמורה. מקציפים ביצים וסוכר (בלי להפריד ביצים, לא באנו הנה בשביל לעבוד קשה), מוסיפים עוד כמה חומרים והופ - הספירה לאחור מתחילה

נטלי אמילר | mako אוכל | פורסם 09/02/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 92 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 ביצים

חצי כוס סוכר

מעט תמצית וניל

200 גרם חמאה, מומסת (או שלושת רבעי כוס שמן)

מכל יוגורט (200 גרם)

2 כוסות קמח תופח

100 גרם קוקוס טחון

100 גרם ריבת חלב

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מקציפים את הביצים עם הסוכר 5 דקות.

3  מוסיפים את תמצית הווניל, החמאה והיוגורט ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע.

4 מוסיפים את ריבת החלב והקוקוס ומקפלים לתוך הבלילה קיפול קל בלבד (אין בעיה שיישארו גושי ריבת חלב). מתקבלת בלילה דחוסה, אל דאגה.

5 מעבירים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים כ-30 דקות.

** לפני האפייה אפשר ליצור גומות בבלילה ולמלא אותן בריבת חלב בעזרת שקית זילוף (כמו בתמונה).

לכל שלבי ההכנה ולעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם

בתיאבון!