צילום׃ Manuela Weschke, Istock
עוגת אגסים וגי'נג'ר
עם דבש ואגוזים
| מסעדת סושי סמבה
| פורסם 30/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
230 סמ"ק שמן
30 גרם דבש
200 גרם סוכר
3 ביצים
280 גרם קמח
4 גרם סודה לשתיה
רבע כפית ג'ינג'ר טחון
רבע כפית קינמון טחון
50 גרם ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
כוס ברנדי
70 גרם אגוזי מלך חתוכים גס
4-5 אגסים קלופים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
1 שמים במיקסר עם וו גיטרה שמן, סוכר ודבש ומערבבים. 2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים אחת אחת. 3. מערבבים בקערה – קמח, סודה ותבלינים, מוסיפים למיקסר ומערבבים. 4. מוסיפים את הברנדי תוך כדי ערבוב ולאחר מכן את האגוזים. 5. לערבוב אחרון מוסיפים את האגסים. 6. משמנים תבנית קוגלהוף היטב ושופכים לתוכה את התערובת. אופים ב-180 מעלות כשעה. 7. הצעת הגשה: להגיש חם עם אבקת סוכר מעל וכדור גלידה וניל.