אוכל
צילום׃ oatmeal2000, Istock

קאפקייקס "קטיפה אדומה"

מצופות קרם קוקוס מעולה

ליה אור | mako | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (24 מנות):

3/4 כוס חמאה מרוככת
½1 כוסות סוכר
2 ביצים
1 כף צבע מאכל אדום
1 כפית תמצית וניל
¾1 כוסות קמח
1/4 כוס קקאו לאפייה
3/4 כפית סודה לשתייה
3/4 כפית מלח
1 כוס רוויון
1 כפית חומץ

לציפוי הקוקוס:

1 כוס גבינת שמנת מרוככת ( 16 כפות)
1/4 כוס חמאה מרוככת
½1 כוסות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות שבבי קוקוס מופרדים

אופן ההכנה:

1 בקערה גדולה מקרימים את החמאה והסוכר עד לתערובת קלילה ואוורירית. בהדרגה (אחת- אחת) מוסיפים את הביצים, ומערבבים היטב לאחר כל ביצה שמוסיפים. 2. מוסיפים פנימה את צבע המאכל ותמצית הוניל. 3. מערבבים יחד את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים יחד את הרוויון והחומץ. 4. מוסיפים לחילופין ובהדרגה את תערובת היבשים והרטובים לתוך תערובת הביצים והסוכר. מערבבים היטב כל פעם. 5. יוצקים את התערובת לתוך תבניות נייר למאפינס עד למילוי של 2/3 תבנית. 6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 18-22 דקות (עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש). 7. מניחים לעוגות להצטנן כ-10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית. לאחר מכן מניחים על רשת צינון עד שהעוגות מצטננות לחלוטין. 8. הכנת הציפוי: בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת והחמאה, עד ליצירת תערובת תפוחה. מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים לערבב לקבלת תערובת חלקה. 9. מוסיפים פנימה כוס שבבי קוקוס. מצפים את העוגות ומפזרים למעלה מהקוקוס הנותר. שומרים במקרר.