צילום׃ ברבון סטריט
עוגיות אוראו מטוגנות
החנוכה הזה נותנים פייט רציני לסופגניות, שאפילו לא כולל הכנה של בצק: פשוט לוקחים עוגיות סנדוויץ' שאוהבים (ברור שאוראו), טובלים בבלילה וזורקים לשמן עמוק. התוצאה? מושחתת שאפשר רק לדמיין
| ברבון סטריט
| פורסם 25/11/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילת עוגיות אוראו
לבלילה:
125 גרם קמח (כוס פחות כף)
כף גדושה סוכר
כפית אבקת אפייה
3 ביצים
100 מ"ל חלב
50 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1 מכינים את הבלילה: מערבבים יחד את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה. מוסיפים את החומרים הרטובים (ביצים, חלב, שמנת מתוקה) תוך כדי בחישה. עדיף להכין את הבלילה כשעה לפני הטיגון ולשמור במקרר.
2 מחממים שמן עמוק לטיגון, טובלים את העוגייה בבלילה עד לכיסוי מוחלט ומטגנים עד ההזהבה.
* מומלץ להגיש עם גלידת וניל ולפזר מעל אבקת סוכר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> והנה הגרסה של אביבה לחטיפים מטוגנים