אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

חטיפים פריכים ומלוחים שתמיד כיף לנשנש

מיקי שמו | mako | פורסם 15/04/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 106 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

3 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כפית גרגירי אניס
200 גרם מרגרינה ללא מלח
1/3 כוס שמן
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

הכנת הבצק: 1 במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה והאניס.

2 מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.

3 מוסיפים את השמן ומערבבים כ-15 שניות ולבסוף מוסיפים את המים ומערבבים עד לאיחוד הבצק.

4 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

הכנת הכעכים: 1 מוציאים את הבצק מן המקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ.

2 חותכים לפרוסות בעובי של כס"מ אחד. 3. כל יחידה מגלגלים לגליל ברוחב של ס"מ ויוצרים גלגל על ידי חיבור שתי הקצוות.

4 טובלים כל יחידה בביצה טרופה ומיד לאחר מכן בשומשום לבן ומניחים על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה. (מספר העוגיות מתאימות לשתי תבניות).

5 אופי בחום של 170 מעלות כ-35 דקות או עד קבלת גוון זהוב.

6 מקררים בטמפ' החדר ושומרים בכלי אטום. העוגיות נשמרות כ-10 ימים לפחות.