צילום׃ רותם להב, Bakery 29
עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח
וריאציה כשרה לפסח של העוגיות הקלאסיות, שתגרום לכם לשכוח קמח מהו
נטע קורין | Bakery 29
| פורסם 03/04/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (60 מנות):
2 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אבקת שקדים
¼ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפות חמאה
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
כוס נטיפי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1 ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר.2. מקציפים את הסוכר והביצים בקערת ערבול ומוסיפים את השוקולד המומס, את אבקת השקדים, אבקת האפייה ותמצית הוניל.3. ממשיכים לערבב ומוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס עד לקבלת תערובת אחידה.4. מקררים את התערובת מחוץ למקרר כחצי שעה.5. יוצרים כדורים בינוניים ומקררים במשך חצי שעה נוספת במקרר.6. אופים את העוגיות ב-165 מעלות 7-8 דקות עד שהשוליים מתקשים אך העוגיה עדיין רכה במרכז.