אוכל
צילום׃ istockphoto

סהרוני שקדים

ארבעה מצרכים ליצירת סהרוני שקדים מופלאים

ויסוצקי | אתר ויסוצקי | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

• 200 גר' חמאה מלוחה בטמפרטורת החדר
• 1/2 כוס סוכר
• ¼ 1 כוס שקדים טחונים
• 2 כוסות קמח

אופן ההכנה:

• במערבל, מערבבים את החמאה והסוכר עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואוורירית. • מוסיפים את השקדים והקמח ומערבבים לבצק אחיד. • תולשים פיסות בצק קטנות ומגלגלים בעזרת הידיים לגלילים בגודל אצבע, אותם מעצבים לצורת סהרונים. • מניחים בתבנית משומנת ואופים במשך 12 דקות, במרכזו של תנור שחומם מראש ל- 170 מעלות. מומלץ לבדוק מידי פעם את גוון העוגיות בחלקן התחתון משום שהן אינן משחימות מלמעלה. כאשר החלק התחתון מקבל גוון זהוב, זהו סימן לכך שהעוגיות מוכנות. • מוציאים מהתנור, מצננים, בוזקים מלמעלה סוכר אבקה ומאכסנים מיד בכלי סגור היטב.