צילום׃ דנה מאירזון
עוגת תפוחים
עוגה טעימה ובריאה על בסיס אגוזי מלך ותמרים
שירלי בר | mako
| פורסם 11/03/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
1 כוס אגוזי מלך טחונים
5 תמרים
2 כפות קינמון
3 תפוחים
1 כוס צימוקים
2 כפות סירופ אגבה
אופן ההכנה:
1 מערבבים במעבד מזון אגוזי מלך,תמרים ו-1 כפית קינמון.
2 משטיחים את העיסה שהתקבלה על תחתית המגש (רצוי ברינגים אישים) ושומרים במקרר עד להכנת השכבה העליונה.
3 מערבבים במעבד מזון את התפוחים, הצימוקים, 1 כפית קינמון ואגבה. כאשר התערובת אחידה, שופכים מעל התחתית. מפזרים מלמעלה מעט קינמון ומקררים למשך שעה.