אוכל
צילום׃ דנה מאירזון

עוגת תפוחים

עוגה טעימה ובריאה על בסיס אגוזי מלך ותמרים

שירלי בר | mako | פורסם 11/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 כוס אגוזי מלך טחונים
5 תמרים
2 כפות קינמון
3 תפוחים
1 כוס צימוקים
2 כפות סירופ אגבה

אופן ההכנה:

1 מערבבים במעבד מזון אגוזי מלך,תמרים ו-1 כפית קינמון.

2 משטיחים את העיסה שהתקבלה על תחתית המגש (רצוי ברינגים אישים) ושומרים במקרר עד להכנת השכבה העליונה.

3 מערבבים במעבד מזון את התפוחים, הצימוקים, 1 כפית קינמון ואגבה. כאשר התערובת אחידה, שופכים מעל התחתית. מפזרים מלמעלה מעט קינמון ומקררים למשך שעה.