אוכל
צילום׃ חן שוקרון, "מתוקים שלי", הוצאת תכלת

עוגיות פיסטוק ממכרות

הסוד בעוגיות האלה הוא לא שום דבר שאתם עושים, אלא פשוט הפיסטוקים הטחונים. עם כל כך מעט עבודה - רק לטחון, לערבב וליצור כדורים - אפילו אם תנסו להרוס אותן כנראה לא תצליחו

חן שוקרון | "מתוקים שלי", הוצאת תכלת | פורסם 12/10/23 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-35 עוגיות:

200 גרם פיסטוקים טבעיים קלופים, טחונים דק

200 גרם שקדים מולבנים, טחונים דק

כוס ורבע (250 גרם) סוכר

2 ביצים בגודל L

חצי כוס (60 גרם) אבקת סוכר, לציפוי

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים וסוכר, מוסיפים ביצים ומערבבים בידיים לתערובת לחה.

3 יוצרים כדורים קטנים בגודל אגוזי מלך, מגלגלים באבקת סוכר ומניחים במרווחים שווים בתבנית.

4 אופים 12 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות בחלקן העליון ומזהיבות בתחתית. מצננים לחלוטין.

מתוקים שלי - כריכת הספר (צילום: חן שוקרון ואורית פניני,
מתוקים שלי - כריכת הספר|צילום: חן שוקרון ואורית פניני, "מתוקים שלי", הוצאת תכלת

המתכון מתוך הספר "מתוקים שלי" בהוצאת תכלת.