צילום׃ חן שוקרון, "מתוקים שלי", הוצאת תכלת
עוגיות פיסטוק ממכרות
הסוד בעוגיות האלה הוא לא שום דבר שאתם עושים, אלא פשוט הפיסטוקים הטחונים. עם כל כך מעט עבודה - רק לטחון, לערבב וליצור כדורים - אפילו אם תנסו להרוס אותן כנראה לא תצליחו
חן שוקרון | "מתוקים שלי", הוצאת תכלת
| פורסם 12/10/23
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-35 עוגיות:
200 גרם פיסטוקים טבעיים קלופים, טחונים דק
200 גרם שקדים מולבנים, טחונים דק
כוס ורבע (250 גרם) סוכר
2 ביצים בגודל L
חצי כוס (60 גרם) אבקת סוכר, לציפוי
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים וסוכר, מוסיפים ביצים ומערבבים בידיים לתערובת לחה.
3 יוצרים כדורים קטנים בגודל אגוזי מלך, מגלגלים באבקת סוכר ומניחים במרווחים שווים בתבנית.
4 אופים 12 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות בחלקן העליון ומזהיבות בתחתית. מצננים לחלוטין.
המתכון מתוך הספר "מתוקים שלי" בהוצאת תכלת.