צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים
עוגת השוקולד הקלה בעולם, בתוך ספל
וכאילו זה לא מספיק מגניב – עוד אופים אותה במיקרו. דקה אחת!
דליה מאיר | קסמים מתוקים
| פורסם 18/02/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
4 כפות קמח
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 ביצה
3 כפות חלב
3 כפות שמן
2 כפות שוקולד צ'יפס מריר
1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה קטנה את החומרים היבשים.
2 מוסיפים ביצה ומערבבים מעט.
3 מוסיפים את השמן והחלב וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ותמצית הווניל ומערבבים מעט.
5 שופכים את הבלילה לכוסות (עד 2/3 גובה בכל כוס).
6 מכניסים למיקרו ל-50 שניות עד דקה.
הערות:
1 מכניסים את הספלים למיקרו אחד אחד.
2 היזהרו מאפיית יתר. עוגה יבשה זה הרבה פחות כיף.
3 מגישים עם סירופ שוקולד (אפשר קנוי), ואפשר גם עם קצפת או גלידת וניל.