אוכל
צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים

עוגת השוקולד הקלה בעולם, בתוך ספל

וכאילו זה לא מספיק מגניב – עוד אופים אותה במיקרו. דקה אחת!

דליה מאיר | קסמים מתוקים | פורסם 18/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 104 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

4 כפות קמח
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 ביצה
3 כפות חלב
3 כפות שמן
2 כפות שוקולד צ'יפס מריר
1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה קטנה את החומרים היבשים.

2 מוסיפים ביצה ומערבבים מעט.

3 מוסיפים את השמן והחלב וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.

4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ותמצית הווניל ומערבבים מעט.

5 שופכים את הבלילה לכוסות (עד 2/3 גובה בכל כוס).

6 מכניסים למיקרו ל-50 שניות עד דקה.

הערות:

1 מכניסים את הספלים למיקרו אחד אחד.

2 היזהרו מאפיית יתר. עוגה יבשה זה הרבה פחות כיף.

3 מגישים עם סירופ שוקולד (אפשר קנוי), ואפשר גם עם קצפת או גלידת וניל.