צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
עוגיות שוקולד פאדג' מושלגות
אלו לא עוד עוגיות שוקולד מושלגות: הן עסיסיות, אווריריות ושוקולדיות בטירוף
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 01/07/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-30 עוגיות:
3 ביצים
כוס סוכר לבן (200 גרם)
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה מומסת
שלושת רבעי כוס קקאו (105 גרם)
כוס וחצי קמח (210 גרם)
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
100 גרם שוקולד קצוץ
לציפוי:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר יחסית.
2 ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר. מוסיפים אותו ביחד עם החמאה לקערה וממשיכים להקציף.
3 מוסיפים קקאו, קמח, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ומערבבים בתנועות קיפול.
4 מכניסים למקפיא ל10 דקות עד שהבלילה מתייצבת.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות.
6 בעזרת ידיים רטובות מגלגלים כדורים מבלילת העוגיות, טובלים כל עוגייה באבקת סוכר ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7 אופים 8-10 דקות.
בתיאבון!