אוכל
צילום׃ שחר פליישמן, יחסי ציבור

עוגיות פקאן

כדורים של חמאה ושבבי פקאנים - הרבה רושם, כלום עבודה

מיקי שמו | mako | פורסם 15/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 360 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (50 מנות):

300 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
2 שקיות סוכר וניל
1/2 3 כוסות קמח

לקישוט

100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.

2 מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לערבב במהירות איטית, עד שמתקבל בצק.

3 מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

4 יוצרים כדורים קטנים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות.

5 טובלים את העוגיות, בעודן חמות, באבקת סוכר.