עוגת גבינה עם תותים ופירות יער
ללא אפייה
| חברת שטראוס
| פורסם 19/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
150 גרם בישקוטים
800 גרם פירות יער קפואים
1 כוס חלב
4 כפות סוכר
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:
1 אריזה של תות שדה טרי (20-25 תותים)
אופן ההכנה:
1 מרפדים תבנית עגולה (26 ס"מ) בבישקוטים ומעל מניחים את הפירות הקפואים. 2. בקערה מניחים שמנת חמוצה, חלב וגבינה ומקציפים היטב כ-2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומקציפים יחדיו עוד כ-3 דקות. 3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה. 4. מוזגים את התערובת על הבישקוטים ומקררים ללילה. 5. פורסים את התותים לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה.