אוכל
צילום׃ דניאל בר און

מיני קלתיות עם גבינות וצנוברים

בצק פריך עם גבינות, צנוברים ותבלינים בתבניות פאי אישיות. תענוג גבינתי וחמאתי בקלתית תוך חצי שעה עבודה

שי טובול | מאסטר שף | פורסם 26/02/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

2 כוסות קמח

כפית מלח

1 ביצה

1 חלבון

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

למלית:

צנוברים

פרמזן מגוררת

עירית קצוצה

מלח

פלפל לבן

גרגירי כוסברה כתושים

מעט שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 במעבד מזון מעבדים את כל חומרי הבצק בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם פירורי. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור.

2 מערבבים יחד את כל חומרי המלית.

3 מחממים תנור ל-170 מעלות. מחלקים את הבצק, מרדדים ומסדרים על תבניות קלתית קטנות ומניחים על גבי נייר אפייה. שמים פרוסה דקה של גבינת עזים, ומוסיפים כפית מהמלית. אופים כ-20-25 דקות.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים