אוכל
צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל

עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה

מי שהכניס לנו לראש שבשביל עוגיות שוקולד צ'יפס מעולות חייבים חמאה פשוט טעה (והטעה!). עדיקוש מוכיחה שאפשר להכין עוגיות מושלמות גם עם שמן, וזה אפילו יותר קל

עדי קלינגהופר | mako אוכל | פורסם 04/07/24 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-24 יחידות:

2 ביצים

1 כוס שמן קנולה

חצי כוס סוכר לבן

1 כוס סוכר חום כהה דביק

2 וחצי כוסות קמח

כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה

קורט מלח

כוס שוקולד צ'יפס מריר או 200 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות.

2 טורפים היטב בקערה ביצים, שמן, סוכר לבן וסוכר חום כהה.

3 מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים לבצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד הטמעה.

4 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.

5 יוצרים כדורים בעזרת הידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית, מסדרים על נייר האפייה באופן מרווח ואופים כ-10 דקות, או עד הזהבה.

עוגיות שוקולד צ'יפס. אפשר גם פרווה (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
עוגיות שוקולד צ'יפס. אפשר גם פרווה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
וזה נראה אש (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
וזה נראה אש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי - עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע.