צילום׃ SXC
גלילי ברנדי (ברנדי סנפס)
עוגיות ג'ינג'ר קלות להכנה
ויסוצקי | אתר ויסוצקי
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
• 200 גר' סוכר
• 200 גר' חמאה מלוחה
• 8 כפות גולדן סירופ
• 200 גר' קמח (1.6 כוס)
• 4 כפיות זנגביל (ג'ינג'ר) טחון
אופן ההכנה:
• מבשלים בסיר בינוני על אש קטנה את הסוכר, החמאה והסירופ. בוחשים כל הזמן, עד שהסוכר נמס והתערובת אחידה. • מסירים מהאש, ומוסיפים את יתר המצרכים אל התערובת החמה. • משמנים תבנית שטוחה ויוצקים 1/2 כפית מהתערובת במרווחים של כ-5 ס"מ בין אחת לשנייה. • אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך 8 דקות. חשוב להשגיח שהעוגיות לא ישחימו יתר על המידה, הגוון חייב להיות חום בהיר. • מפרידים בעזרת מרית כל עוגייה מהתבנית ומגלגלים אותה סביב ידית משומנת של כף עץ. • ממתינים להצטננות העוגיות ומאחסנים בכלי סגור היטב כדי שהעוגיות לא יספגו לחות. • הערה: מומלץ להשתמש ב- 2 תבניות.