אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגת בננות עם פצפוצי שוקולד

עוגה בחושה קלה וטעימה להפליא, שמתקתקים ברבע שעה. הפתרון הכי טוב שתמצאו לבננות שמשחירות לכם על השיש

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 29/01/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 51 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

250 גרם חמאה רכה (לעוגה פרווה: מרגרינה)

200 גרם סוכר (1 כוס)

3 ביצים

3 בננות בשלות

280 גרם קמח (2 כוסות)

2 כפות קקאו

שקית אבקת אפייה

100 גרם שוקולד צ'יפס מריר

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

1 מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי הקצפה.

2 מועכים את הבננות בעזרת מזלג, ומוסיפים לתערובת המוקצפת.

3 מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה.

4 מעבירים לתבנית מלבנית 10X30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות 45-55 דקות. רצוי לבדוק את העוגה עם קיסם כבר לאחר 40 דקות.

5 מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

>> המסעדות הכי טרנדיות לחורף 2015

>> והנה יופי של מתכון לחומוס ביתי