אוכל
צילום׃ יח"צ

בראוניז

חומיות קלאסיות ומשובחות עם המון שוקולד וגם קצת אגוזים

מיקי שמו | mako | פורסם 15/07/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 290 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

תבנית מלבנית 27*30

לבראוניז

300 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
5 גרם אבקת נס-קפה (כפית מלאה)
3 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס (75 גרם) חלב חם
3/4 כוס (100 גרם) קמח
1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
100 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד המריר והחמאה ומוסיפים את הנס קפה. מוסיפים את החלב החם ומערבבים.

2 מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית-גבוהה למשך כ-3 דקות. מורידים את מהירות המיקסר למהירות איטית.

3 מוסיפים את תערובת השוקולד תוך הקצפה איטית.

4 מערבבים בנפרד את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת שבמיקסר. ממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.

4 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את אגוזי המלך.

אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.

5 בגמר האפייה מקררים מחוץ לתנור, ועוטפים בניילון נצמד למשך כמה שעות.

6 כשרוצים לחתוך מכניסים למקפיא ל-10 דקות, ופורסים לקוביות.