אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

טורט-פאדג' שוקולד

עוגת השוקולד המושלמת במרקם שהוא בין טורט לפאדג' - רך ונמס בפה

רעות זומר | זומר'ס בייקרי | פורסם 26/12/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 ביצים מופרדות
250 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה רכה
3 כפות קונפלור
1/2 כפית מלח
1/2 כוס סוכר

לציפוי

100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.2. טורפים חלמונים עם קורנפלור ומלח.3. ממיסים חמאה ושוקולד ומקפלים לתערובת החלמונים.4. מקציפים חלבונים עד לקצף רך ומתחילים להוסיף סוכר בהדרגה, עד שהקצף יציב וגמיש.5. מקפלים לתערובת השוקולד.6. מעבירים לתבנית 27X40 ואופים כ35-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש לחלוטין. מצננים.7. להכנת הרוטב: ממיסים שמנת מתוקה במיקרוגל ושופכים על השוקולד. מערבבים ומצפים את העוגה.

* רעות זומר היא קונדיטורית ובעלת זומר'ס בייקרי

>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק