יח``צ׃ יחסי ציבור
עוגיות חמאה, אגוזים ושוקולד
מתכון פשוט להכנה
מאיר דנון | "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
| פורסם 31/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
35 גרם סוכר
5 גרם תמצית וניל
155 גרם קמח
65 גרם אגוזי מלך – קצוצים גס
65 גרם אגוזי פקאן - קלויים וקצוצים גס
50 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות 1. מקרימים במיקסר (גיטרה) את החמאה, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת מרקם בהיר. 2. מנפים את הקמח ומוסיפים. 3. מוסיפים לקערת המיקסר את האגוזים והשוקולד- צ'יפס. 4. צרים מהבצק עיגולים קטנים (כ- 20 גרם כל אחד) 5. אופים בחום של 170 מעלות כ- 12- 15 דקות. 6. מקררים ולפני הגשה מפזרים אבקת סוכר.