צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
ופל בלגי שוקולד
אם אתם מאנשי הוופל הבלגי (ברור, רק בשבתות ורק כשאתם לא בדיאטה), הרשו לנו להוסיף ולשדרג לכם אותו עוד קצת: מתכון לוופל בלגי קלאסי, מהיר וטעים - אבל בגרסה שוקולדית. ואנחנו חשבנו שאין לאן לעלות
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 10/11/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
1 ו-3/4 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כוס שוקולית לאפייה
2 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
כוס וחצי חלב
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1 מחממים טוסטר ופלים.
2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, המלח והשוקולית לאפייה.
3 מערבבים בנפרד את שאר החומרים: הביצים, החמאה המומסת, החלב ותמצית הווניל.
4 מאחדים את שתי התערובות.
5 שופכים כחצי כוס מהתערובת לתוך הטוסטר, סוגרים ואופים 5-7 דקות.
* אם אין טוסטר ופלים, אפשר להכין במחבת כפנקייקס.