צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור
עוגיות שוקולד בלגי מעוטרות
מתכון פשוט ומהיר לפינוקים שוקולדיים קטנים וחגיגיים
ליאת גבאי | חטאים מתוקים
| פורסם 28/04/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
200 גרם חמאה רכה
60 גרם אבקת סוכר
100 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
3 כפות ברנדי
200 גרם קמח
40 גרם קורנפלור
נטיפי שוקולד צ'יפס קטנים
אופן ההכנה:
1 ממיסים שוקולד בקערה מעל סיר עם מים על להבה בינונית.
2 מאחדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר לעיסה אחידה.
3 מורידים את השוקולד המומס מהאש ומוסיפים ברנדי.
4 מוסיפים את תערובת השוקולד והברנדי לחמאה, מוסיפים גם את הקמח והקורנפלור ומערבבים.
5 מזלפים בעזרת צנתר משונן עוגיות בקוטר 1 ס"מ.
6 לקישוט: נועצים במרכז העוגייה כפתור שוקולד זעיר.
7 אופים ב-170 מעלות במשך רבע שעה.
הערה: ייתכן והתערובת תהיה קשה לזילוף. ניתן להשתמש בסכין לחיתוך אחרי כל הזלפה.