אוכל
צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור

עוגיות שוקולד בלגי מעוטרות

מתכון פשוט ומהיר לפינוקים שוקולדיים קטנים וחגיגיים

ליאת גבאי | חטאים מתוקים | פורסם 28/04/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

200 גרם חמאה רכה
60 גרם אבקת סוכר
100 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
3 כפות ברנדי
200 גרם קמח
40 גרם קורנפלור
נטיפי שוקולד צ'יפס קטנים

אופן ההכנה:

1 ממיסים שוקולד בקערה מעל סיר עם מים על להבה בינונית.

2 מאחדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר לעיסה אחידה.

3 מורידים את השוקולד המומס מהאש ומוסיפים ברנדי.

4 מוסיפים את תערובת השוקולד והברנדי לחמאה, מוסיפים גם את הקמח והקורנפלור ומערבבים.

5 מזלפים בעזרת צנתר משונן עוגיות בקוטר 1 ס"מ.

6 לקישוט: נועצים במרכז העוגייה כפתור שוקולד זעיר.

7 אופים ב-170 מעלות במשך רבע שעה.

הערה: ייתכן והתערובת תהיה קשה לזילוף. ניתן להשתמש בסכין לחיתוך אחרי כל הזלפה.