צילום׃ שי אפגין, יחסי ציבור
עוגיות חמאה וגבינה עם קינמון
עוגיות חמאה קטנות, נימוחות ומפנקות בגוונים מתקתקים של וניל וקינמון
ברק חורש | טרה
| פורסם 15/09/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (50 מנות):
5 כפות סוכר
250 גרם חמאה
3 כוסות קמח
1 גביע גבינה לבנה 3%
1 כף תמצית ווניל
1 כפית קינמון טחון
3/4 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר, מוסיפים את הגבינה, תמצית הווניל, הקמח והקינמון וממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד ורך.
3 יוצרים עם הידיים כדורי בצק קטנים (בגודל של כדור פינג פונג) ומסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
4 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש למשך 17 דקות.
5 מוציאים מהתנור, מפזרים על העוגיות אבקת סוכר בעזרת מסננת ומגישים.