אוכל
צילום׃ שי אפגין, יחסי ציבור

עוגיות חמאה וגבינה עם קינמון

עוגיות חמאה קטנות, נימוחות ומפנקות בגוונים מתקתקים של וניל וקינמון

ברק חורש | טרה | פורסם 15/09/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (50 מנות):

5 כפות סוכר
250 גרם חמאה
3 כוסות קמח
1 גביע גבינה לבנה 3%
1 כף תמצית ווניל
1 כפית קינמון טחון
3/4 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר, מוסיפים את הגבינה, תמצית הווניל, הקמח והקינמון וממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד ורך.

3 יוצרים עם הידיים כדורי בצק קטנים (בגודל של כדור פינג פונג) ומסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.

4 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש למשך 17 דקות.

5 מוציאים מהתנור, מפזרים על העוגיות אבקת סוכר בעזרת מסננת ומגישים.