אוכל
צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל

עוגת מייפל פשוטה ומעולה

מכל המאפים המפונפנים והמתוקים המרהיבים, בסופו של דבר אנחנו מגיעים שוב ושוב למסקנה שאין כמו עוגת מייפל פשוטה, של בית, עם או בלי אגוזים. כנראה שנמשיך לחזור אליה גם בגיל 90, יש למישהו בעיה עם זה?

נטלי אמילר | mako אוכל | פורסם 04/01/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 115 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 ביצים

כוס סוכר

250 גרם שמנת חמוצה

2 סוכר וניל

200 גרם חמאה רכה (או שלושת רבעי כוס שמן)

2 כוסות קמח תופח

חצי כוס אגוזים (פקאן או אחרים, לא חובה)

כשליש כוס מייפל, למזיגה בסוף

אופן ההכנה:

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מקציפים את הביצים עם הסוכר 2-3 דקות.

3 מוסיפים לפי הסדר ותוך כדי ערבוב את השמנת החמוצה, סוכר הווניל והחמאה. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד להטמעה.

4 מעבירים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, מסדרים את האגוזים בעדינות ואופים בטורבו 25-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגות יוצא יבש.

5 משקים את העוגות במייפל.

 לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם