אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגיות חמאה וקקאו בצורת לב

תנו למקצוענים במאפיית לחמים להראות איך לכם איך עושים עוגיות חמאה כמו בקונדיטוריה: פריכות, טעימות והכי חשוב - פשוטות להכנה

רינת צדוק | מאפיית לחמים | פורסם 18/01/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 74 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

150 גרם חמאה רכה

120 גרם סוכר חום בהיר (חצי כוס דחוסה)

50 גרם סוכר (1/4 כוס)

25-30 גרם חלמון (יחידה אחת)

170 גרם קמח (כוס ורבע)

כפית אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתייה

קורט מלח

40 גרם קקאו (3 כפות)

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ושני סוגי סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.

2 מוסיפים את החלמון ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת.

3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והקקאו מערבבים עד אחידות.

4 משטחים את הבצק בצורה ריבועית על נייר אפייה או ניילון נצמד, עוטפים ומניחים במקרר למינימום שעה.

5 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ (יש כאלה שהכי נוח להם לרדד בין שני ניירות אפייה).

6 קורצים לבבות בעזרת חותכן, טובלים בסוכר משני הכיוונים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

7 אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!