צילום׃ יח"צ
מאפינס ג'ינג'ר
עוגות אישיות ומפנקות
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | null
| פורסם 06/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (16 מנות):
6 כפות חמאה
4 כפיות סירופ מולסה או מייפל
1 כף ג'ינג'ר מגורר
1/4 1 כוסות קמח מלא
3/4 כוס סוכר דמררה
1 כף ג'ינג'ר יבש טחון
1/2 1 כפיות אבקת קינמון
1/4 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפות רסק תפוחים ללא חומר משמר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס שמתאימה ל-16 חתיכות. 2. ממיסים במחבת את החמאה ומערבבים יחד עם המולסה או המייפל והג'ינג'ר המגורר. 3. מנפים את הקמח בקערה, מוסיפים סוכר, קינמון, ג'ינג'ר יבש, אבקת אפייה וקורט מלח, ומערבבים. 4. מוסיפים את החמאה, המולסה/מייפל והג'ינג'ר ובוחשים בכף עץ. 5. מוסיפים את רסק התפוחים ומערבבים. 6. מוזגים בעדינות מהבלילה לתבנית המשומנת ואופים 12 דקות. 7. ממתינים שהמאפינס יתקררו ורק אז מוציאים אותם מהתבנית.