אוכל
צילום׃ יח"צ

עוגת ביסקויטים בשכבות שוקולד

שכבות מפנקות של ביסקוויטים בטעם מעודן של קפה, שמנת מתוקה ושוקולד

| תחרות מתכוני השוקולד של עלית | פורסם 28/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 66 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

2 חבילות פתי בר
2 חבילות שוקולד מריר מעולה
2 כפות תמצית וניל
2 קופסאות שמנת מתוקה
1 חבילה איסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
מעט חלב מעורבב בנס קפה לטבילה של הביסקויטים

אופן ההכנה:

1 בקערה אחת מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס חלב, וניל וחבילת איסטנט פודינג עד לקבלת תערובת קשיחה וחלקה

2 בקערה שנייה ממיסים את השוקולד המריר עם מעט מים וטיפה מרגרינה עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.

3 בתבנית חד פעמית מסדרים את הביסקויטים בשורות תוך כדי הטבלתן בחלב בטעם נס קפה.

4 לאחר כל שכבה של בסקויטים מורחים את השמנת המתוקה ולאחר מכן את השוקולד המריר המומס. כך שלוש שכבות של שמנת מתוקה ושוקולד.

5 בשכבה האחרונה מורחים רק את השוקולד המומס.

6 מפזרים מעל קצת קוקוס ופצפוצי סוכריות צבעוניות.

7 רצוי להשהות את העוגה במקרר לפחות יממה כדי שיספגו כל הטעמים והביסקויטים יהיו רכים כמו חמאה.