צילום׃ pontch1, פורום המתכונים של תפוז
ביסקוטי כשר לפסח
החטיפים המושלמים ליד הקפה - פריכים ונהדרים
pontch1 | פורום המתכונים של תפוז
| פורסם 28/03/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית שקדים
1 וחצי כוסות קמח מצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1/4 כפית מלח
1/2 כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 מערבבים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה. מוסיפים את השמן, כפית תמצית השקדים ואת שני סוגי הקמח, יחד עם כפית המלח וממשיכים לערבב.
3 מקפלים לתוך עיסת הבצק את אגוזי המלך ומטמיעים בפנים.
4 בידיים רטובות יוצרים כיכר ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ-30 דקות.
5 מוציאים, מצננים וחותכים בזהירות (מתפרקים מעט).
6 מחזירים לתבנית ושמים בתנור עד שהעוגיות יבשות וזהובות.