אוכל
צילום׃ pontch1, פורום המתכונים של תפוז

ביסקוטי כשר לפסח

החטיפים המושלמים ליד הקפה - פריכים ונהדרים

pontch1 | פורום המתכונים של תפוז | פורסם 28/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית שקדים
1 וחצי כוסות קמח מצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1/4 כפית מלח
1/2 כוס אגוזי מלך

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 

2 מערבבים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה. מוסיפים את השמן, כפית תמצית השקדים ואת שני סוגי הקמח, יחד עם כפית המלח וממשיכים לערבב.

3 מקפלים לתוך עיסת הבצק את אגוזי המלך ומטמיעים בפנים.

4 בידיים רטובות יוצרים כיכר ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ-30 דקות.

5 מוציאים, מצננים וחותכים בזהירות (מתפרקים מעט).

6 מחזירים לתבנית ושמים בתנור עד שהעוגיות יבשות וזהובות.