יח``צ׃ יחסי ציבור
אלפאחורס
עוגיות סנדוויץ' רכות וממולאות בריבת חלב
מאיר דנון | "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
| פורסם 31/08/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
100 גרם חמאה- בטמפרטורת החדר
60 גרם אבקת סוכר
גרידה מ- ¼ לימון
10 גרם סוכר וניל
1 חלמון
15 גרם ברנדי
120 גרם קורנפלור
80 גרם קמח
6 גרם אבקת אפייה
להרכבת העוגייה:
ריבת חלב
קוקוס/ קוקוס קלוי
אופן ההכנה:
1 בקערת המיקסר מרככים עם גיטרה את החמאה, אבקת סוכר, גרידת הלימון וסוכר הוניל. 2. מוסיפים בבת אחת את חלמון והברנדי ומערבבים למספר שניות. 3. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור, מוסיפים למסה עד לקבלת בצק אחיד ומקררים. 4. מרדדים את הבצק לעובי 2 – 3 מ"מ וקורצים עיגולים במיקד קטן (3 ס"מ). 5. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ברווחים קטנים (הבצק מתרחב מעט בזמן האפייה) 6. אופים ב- 180 מעלות כ- 10- 15 דקות, עד להזהבה קלה ומקררים 7. מזלפים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס / קוקוס קלוי.