פאי גבינה וטראפלס עם קרם נוגט
אוהבים את השילוב של שוקולד וגבינה? אז זו בדיוק העוגה בשבילכם! פאי במלית קרמית של קרם גבינה וקצפת נוגט, ולהשלמת השחיתות - הפתעות של טראפלס שמוצפנות במלית. התוצאה: פאי רך ונהדר לאנשים שאוהבים במיוחד
- זמן עבודהשעה ורבע
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לטראפלס שוקולד נוגט:
160 גרם שוקולד מריר, קצוץ
שליש כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה
40 גרם חמאה
2 כפות קרם נוגט
קורט מלח
קקאו דל שומן 10-12%, לציפוי
לתחתית:
כוס וחצי (165 גרם) פירורי ביסקוויט
85 גרם חמאה, מומסת
לקרם גבינה:
גביע (225 גרם) גבינת שמנת 25%
גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
3 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
3 כפות אבקת סוכר
לקצפת נוגט:
גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
3 כפות קרם נוגט
2 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
אופן ההכנה:
1 לטראפלס שוקולד נוגט: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה וחמאה. מוסיפים קרם נוגט וקורט מלח ומערבבים. מעבירים לקירור ל-4-5 שעות או להקפאה לכשעתיים וחצי-שלוש עד שהתערובת יחסית יציבה.
2 קורצים מתערובת הטראפלס חתיכות של 2 ס"מ בעזרת כפית טבולה במים חמים, טובלים בקערה עם קקאו ומגלגלים לכדורים. שומרים בינתיים במקרר.
3 לתחתית: מערבבים פירורי ביסקוויט עם חמאה ומהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי 24 ס"מ.מקפיאים לחצי שעה.
4 לקרם גבינה: מקציפים את חומרי המלית יחד לקרם יציב, ומשטחים את הקרם בקלתית. שומרים כמה טראפלס בצד לעיטור, ומטביעים את השאר בקרם במרווחים.
5 לקצפת נוגט: מקציפים את מרכיבי קצפת הנוגט במיקסר לקרם יציב, מעבירים לשקית זילוף עם הצנתר הרצוי ומזלפים על הטארט. מניחים כמה טראפלס לעיטור במרכז.
*חובבי שוקולד אמיתיים? מוזמנים להוסיף כף קקאו מנופה לקצפת, לקבלת קצפת נוגט משודרגת בטעם שוקולדי.