צילום׃ Foodcollection RF, GettyImages IL
עוגת בננה
מתכון לעוגה שהיא גם טעימה וגם בריאה
| טבע הריפוי
| פורסם 07/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6-7 בננות בשלות מאוד
1 כוס דבש
1/3 כוס שמן קנולה
2 כפיות תמצית וניל
3 כוסות קמח מלא
½1 כפיות סודה לשתיה
רבע כפית מלח
½1 כוס אגוזי מלך או פקאן קצוצים
אופן ההכנה:
1 מועכים את הבננות ומערבבים עם הדבש, שמן קנולה ותמצית וניל.2. מערבבים את הקמח, הסודה לשתיה והמלח. מוסיפים את האגוזים.3. מערבבים את שתי התערובות יחד, ומוזגים לתבנית גדולה משומנת.4. אופים בחום של 175 מעלות ל- 40 דקות או עד שהמרכז יציב.