הגרסאות הכי טעימות לעוגת ביסקוויטים
עוגת השכבות ללא אפייה היא הקינוח הכי ישראלי שיש כבר עשרות שנים, ולא סתם דבק בה הכינוי "עוגת כפית" (יש פה מישהו שלא מסוגל לפרק חצי תבנית בכפית בלבד?). אנחנו אוהבים את עוגת הביסקוויטים שלנו בדיוק כמו שהיא, אבל אנחנו בטח לא כאלה שמסרבים לשדרוגים. הנה הטובים ביותר

עוגת ביסקוויטים אלפחורס
זה נראה כאילו השילוב הזו נולד בשביל עוגת ביסקוויטים – ריבת חלב וקוקוס שמתחבאים להם בין השכבות ומזכירים את הטעם של העוגייה הארגנטינאית המפורסמת. אתם לא אוהבים קוקוס? ותרו עליו ותישארו עם עוגת ריבת חלב, שזה כבר שדרוג בפני עצמו.

עוגת ביסקוויטים, גבינה ותותים
נראה שעונת התותים מתחילה בדיוק בזמן בשביל העוגה הזאת, שמבקשת מכם קצת יותר השקעה מהגרסה הבסיסית, והתוצאה בהתאם. יש פה מלית גבינה מתוקה וסירופ מתותים טריים, ותותים לקישוט – והנה אנחנו כבר מתחילים לרייר.

עוגת ביסקוויטים משודרגת
העוגה הזאת קצת יוצאת ממחוזות הקינוח הקליל, ויכולה לעמוד בכבוד אפילו באירוע שמצריך משהו יותר חגיגי, שלא לומר לתפקד על תקן עוגת יום הולדת מושקעת. את הביסקוויטים מחליפות עוגיות לוטוס, וביניהן יש קרם מסקרפונה וקצפת שגולש כבר למחוזות הטירמיסו. והיא אולי יקרה יותר, אבל ההכנה שלה לא תיקח לכם יותר ממה שיש לכם לתת.

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוני
בגרסה היפה הזו מוותרים על השוקולד ומקבלים את הגרסה הקלילה ביותר של עוגת השכבות. יש שם את אותה קלות הכנה, רק עם קרם לימון עדין ומרענן שאולי יהיה פחות מועדף על ילדים, וזה רק אומר שלכם יישאר יותר.

עוגת ביסקוויטים פירמידה
הגרסה הזו כבר עושה שדרוג גיאומטרי על המתכון הבסיסי – וזה כבר הופך הכל ליותר מעניין. יש בה בדיוק את אותם המרכיבים של העוגה הבסיסית, אבל עם טאץ' נוסטלגי של הקונדיטוריות של פעם, וסביר להניח שהעובדה שהצלחתם לייצב אותה ככה תקצור יופי של מחמאות.

עוגת ביסקוויטים קונפטי
רוצים להטריף את הילדים? זו אחת הדרכים לעשות את זה. כי באמת שאין הרבה אנשים קטנים (טוב, גם גדולים) שלא נוהים אחרי הקישוט הצבעוני הזה. הם נכנסים פה גם לקרם וגם מפוזרים בנדיבות מעל העוגה, ולדעתנו היא יכולה להחליף בגאון כל עוגת שוקולד-יומולדת שהיא.

עוגת ביסקוויטים ב-3 צבעים
רוצים באמת להרשים את האורחים שלכם? תראו איזה פס יפה יוצא פה כשמחלקים את הקרם של העוגה ל-3 חלקים, ומשדרגים כל חלק בתוספת משלו. גם פה, בדומה לכל העוגות בז'אנר, צריך לקרר את התוצר לילה במקרר, אבל זה נשמע לנו כמו תחליף הוגן לאפייה.

בתיאבון!