mako
פרסומת

הגרסאות הכי טעימות לעוגת ביסקוויטים

עוגת השכבות ללא אפייה היא הקינוח הכי ישראלי שיש כבר עשרות שנים, ולא סתם דבק בה הכינוי "עוגת כפית" (יש פה מישהו שלא מסוגל לפרק חצי תבנית בכפית בלבד?). אנחנו אוהבים את עוגת הביסקוויטים שלנו בדיוק כמו שהיא, אבל אנחנו בטח לא כאלה שמסרבים לשדרוגים. הנה הטובים ביותר

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
פרוסת עוגת ביסקוויטים קונפטי
עוגת ביסקוויטים קונפטי. לא רק לילדים | צילום: ענבל לביא, mako אוכל
הקישור הועתק

עוגת ביסקוויטים אלפחורס

זה נראה כאילו השילוב הזו נולד בשביל עוגת ביסקוויטים – ריבת חלב וקוקוס שמתחבאים להם בין השכבות ומזכירים את הטעם של העוגייה הארגנטינאית המפורסמת. אתם לא אוהבים קוקוס? ותרו עליו ותישארו עם עוגת ריבת חלב, שזה כבר שדרוג בפני עצמו.

עוגת ביסקוויטים אלפחורס
עוגת ביסקוויטים אלפחורס | צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל

עוגת ביסקוויטים, גבינה ותותים

נראה שעונת התותים מתחילה בדיוק בזמן בשביל העוגה הזאת, שמבקשת מכם קצת יותר השקעה מהגרסה הבסיסית, והתוצאה בהתאם. יש פה מלית גבינה מתוקה וסירופ מתותים טריים, ותותים לקישוט – והנה אנחנו כבר מתחילים לרייר.

עוגת ביסקוויטים, גבינה ותותים בסירופ
עוגת ביסקוויטים, גבינה ותותים בסירופ | צילום: חן שוקרון, mako אוכל

עוגת ביסקוויטים משודרגת

העוגה הזאת קצת יוצאת ממחוזות הקינוח הקליל, ויכולה לעמוד בכבוד אפילו באירוע שמצריך משהו יותר חגיגי, שלא לומר לתפקד על תקן עוגת יום הולדת מושקעת. את הביסקוויטים מחליפות עוגיות לוטוס, וביניהן יש קרם מסקרפונה וקצפת שגולש כבר למחוזות הטירמיסו. והיא אולי יקרה יותר, אבל ההכנה שלה לא תיקח לכם יותר ממה שיש לכם לתת.

עוגת ביסקוויטים משודרגת
עוגת ביסקוויטים משודרגת | צילום: חן שוקרון, mako אוכל

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוני

בגרסה היפה הזו מוותרים על השוקולד ומקבלים את הגרסה הקלילה ביותר של עוגת השכבות. יש שם את אותה קלות הכנה, רק עם קרם לימון עדין ומרענן שאולי יהיה פחות מועדף על ילדים, וזה רק אומר שלכם יישאר יותר.

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוני
עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוני | צילום: אסף אמברם, mako אוכל
פרסומת

עוגת ביסקוויטים פירמידה

הגרסה הזו כבר עושה שדרוג גיאומטרי על המתכון הבסיסי – וזה כבר הופך הכל ליותר מעניין. יש בה בדיוק את אותם המרכיבים של העוגה הבסיסית, אבל עם טאץ' נוסטלגי של הקונדיטוריות של פעם, וסביר להניח שהעובדה שהצלחתם לייצב אותה ככה תקצור יופי של מחמאות.

עוגת ביסקוויטים פירמידה
עוגת ביסקוויטים פירמידה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

עוגת ביסקוויטים קונפטי

רוצים להטריף את הילדים? זו אחת הדרכים לעשות את זה. כי באמת שאין הרבה אנשים קטנים (טוב, גם גדולים) שלא נוהים אחרי הקישוט הצבעוני הזה. הם נכנסים פה גם לקרם וגם מפוזרים בנדיבות מעל העוגה, ולדעתנו היא יכולה להחליף בגאון כל עוגת שוקולד-יומולדת שהיא.

עוגת ביסקוויטים קונפטי
עוגה לשבת - ביסקוויטים קונפטי | צילום: ענבל לביא, mako אוכל
פרסומת

עוגת ביסקוויטים ב-3 צבעים

רוצים באמת להרשים את האורחים שלכם? תראו איזה פס יפה יוצא פה כשמחלקים את הקרם של העוגה ל-3 חלקים, ומשדרגים כל חלק בתוספת משלו. גם פה, בדומה לכל העוגות בז'אנר, צריך לקרר את התוצר לילה במקרר, אבל זה נשמע לנו כמו תחליף הוגן לאפייה.

עוגת ביסקוויטים בשלושה צבעים
עוגת ביסקוויטים בשלושה צבעים | צילום: אסף אמברם, mako אוכל

בתיאבון!